خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 31 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کارت هوشمند عشایر توزیع می‌شود

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 20 فروردین 1400 - 17:55
رئیس سازمان امور عشایری کشور گفت: در حمایت از جامعه عشایری برای تهیه اقلام مورد نیاز معیشتی و دامی کارت هوشمند در بین جامعه عشایری توزیع می‌شود.
عشايري،جامعه،حمايت،خلخال،صندوق،كشور

ایسنا/اردبیل رئیس سازمان امور عشایری کشور گفت: در حمایت از جامعه عشایری برای تهیه اقلام مورد نیاز معیشتی و دامی کارت هوشمند در بین جامعه عشایری توزیع می‌شود.
شاهپور علایی مقدم در سفر به خلخال اظهار کرد: در کنار توزیع کارت هوشمند برای جامعه عشایری در سال مزین به تولید، پشتیبانی‌ها و مانع‌زدایی‌ها از شکل‌گیری شرکت‌های تعاونی عشایری در حمایت از این اقشار تولیدکننده و مولد حمایت‌های لازم را انجام می‌دهیم.
وی خاطرنشان کرد: استان اردبیل یکی از قطب‌های عشایری کشور است که ما نیز به صورت گسترده از تامین نهاده‌های دامی عشایر و سایر نیازمندی‌های این جامعه حمایت‌های لازم را انجام می‌دهیم تا امسال در مسیر تولید مشکلی نداشته باشند.
رئیس سازمان امور عشایری کشور بیان کرد: پوشش بیمه‌ای جامعه عشایری نیز از طریق صندوق روستایی و عشایری مورد حمایت بوده و انتظار می‌رود با حمایت‌های مجلس و تامین منابع مورد نیاز عشایر از مزایای این صندوق استفاده کنند.
در این بازدید نماینده مردم خلخال و کوثر در مجلس نیز به راه‌اندازی اولین کارخانه تولید کنسانتره خوراک دام و آغاز فعالیت شرکت تعاونی عشایری در خلخال اشاره کرد و گفت: با هدف ارتقای کمی و کیفی جامعه عشایری توزیع کارت هوشمند عشایر در استان اردبیل نیز آغاز شده است.
میرغنی نظری افزود: مجلس در حمایت از صندوق بیمه عشایری و روستایی 3 هزار میلیارد تومان منابع برای این صندوق پیش‌بینی کرده تا حمایت و پشتیبانی‌ها در این حوزه انجام شود.
وی ادامه داد: همزمان با سفر رئیس سازمان امور عشایری کشور احداث راه عشایری به طول 2.5 کیلومتر در خلخال آغاز شد.
انتهای پیام