خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اعمال محدودیت‌های شدید کرونایی در آلمان

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 20 فروردین 1400 - 05:02
صدراعظم آلمان از اعمال محدودیت‌های شدید به دلیل گسترش همه گیری کرونا در این کشور حمایت کرد.
آلمان،كشور،كرونا،اعمال،كوتاه

به گزارش گروه بین الملل باشگاه خبرنگاران جوان، دولت آلمان اعمال محدودیت‌های کوتاه مدت، اما شدیدتر و سراسری در کل کشور را خواستار شد.
بر این اساس، به دلیل تعطیلی در روز‌های عید پاک و افزایش شاخص آلودگی به کرونا در آلمان، آنگلا مرکل، صدر اعظم این کشور از اعمال محدودیت‌های کوتاه مدت، اما شدید‌تر از قبل در همه ایالت‌های این کشور حمایت کرد.
بنا بر اعلام موسسه ویروس شناسی روبرت کخ در شبانه روز گذشته ۲۰ هزار و ۴۰۷ مورد جدید ابتلا به کرونا و ۳۰۶ مورد فوتی در آلمان ثبت شده است.
دوشنبه هفته آینده، قرار است مقامات دولت مرکزی و سران ایالت‌ها درباره اوضاع جدید کرونایی تصمیم گیری کنند.
انتهای پیام/