سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مردم قم پارک و بوستان نروند

ایسنا | استان‌ها | جمعه، 20 فروردین 1400 - 03:14
مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم با اشاره به انسداد ورودی‌های بوستان‌های شهر قم گفت: مردم به بوستان‌ها و پارک‌های قم مراجعه نکنند.
قم،كرونا،نكنند،قرمز

ایسنا/قم مدیرعامل سازمان پارک‌ها و فضای سبز شهرداری قم با اشاره به انسداد ورودی‌های بوستان‌های شهر قم گفت: مردم به بوستان‌ها و پارک‌های قم مراجعه نکنند.
پیام جوادیان با اشاره به وضعیت قرمز کرونایی پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران قم اظهارکرد: بنا بر اطلاعیه ستاد مقابله با کرونا قم در وضعیت قرمز کرونایی قرار گرفته و برخی فضاهای شهری برای جلوگیری از تجمع ورود ممنوع خواهد بود.
وی گفت: از عصر روز هجدهم فروردین‌ماه براساس این ابلاغیه ورودی تمام بوستان‌ها و اماکن زیرمجموعه سازمان مسدود شده و بسته خواهد بود.
مدیرعامل پارک‌های قم تصریح کرد: تا اتمام مهلت ستاد کرونا تمام بوستان‌ها بسته خواهد بود و از مردم خواهشمندیم به بوستان‌ها مراجعه نکنند.
۳۵۵ پارک و بوستان‌ شهری در قم وجود دارد.
انتهای پیام