خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

باشگاه نساجی از تیم داوری دیدار با پرسپولیس شکایت می‌کند

مهر | ورزشی، استان‌ها | پنجشنبه، 19 فروردین 1400 - 21:18
باشگاه نساجی تاکید کرد که به دلیل قضاوت ناعادلانه ای که در دیدار با پرسپولیس صورت گرفته از تیم داوری شکایت خواهد کرد.
تيم،پرسپوليس،نساجي،گل

به گزارش خبرنگار مهر، تیم فوتبال پرسپولیس از ساعت ۱۸:۵۰ میزبان نساجی مازندران در هفته بیستم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال میزبان تیم نساجی مازندران بود و موفق شد این تیم را با نتیجه ۲ بر صفر شکست دهد.
مهدی ترابی (۹) و عیسی آل کثیر (۹۰) برای پرسپولیس گلزنی کردند.
بعد از این دیدار مدیر رسانه‌ای تیم فوتبال نساجی با انتقاد از داوری این دیدار گفت: هر دو گل تیم پرسپولیس مردود بود و داور رفتار بسیار مهربانانه ای با بازیکنان حریف داشت.
گل اول که قطعاً مردود بود و گل دوم هم تحفه‌ای برای سفر پرسپولیس به هند بود و همه دیدند که این گل هم آفساید بود.
وی تاکید کرد: مدیریت باشگاه نساجی از تیم داوری دیدار با پرسپولیس شکایت خواهد کرد و تا محرومیت داور کوتاه نخواهد آمد.