خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حضور ۲ ورزشکار یزدی در اردوی تیم ملی گلبال نابینایان و کم بینایان

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 19 فروردین 1400 - 17:41
یزدـ سرمربی تیم ملی جوانان گلبال نابینا و کم بینا با اشاره به چهارمین حضور در مسابقات پاراآسیایی جوانان گفت: دو ورزشکار یزدی در اردوی آمادگی این مسابقات حضور دارند.
تيم،ملي،اردوي،كرونا،گلبال،انتخاب،توجه،بينا،نابينا،والا

بهمن دوستی والا در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: از ۱۵ دیماه ۹۹ اردوی تیم ملی گلبال برای آمادگی حضور در مسابقات به صورت مجازی آغاز شده و با گذشت بیش از دو ماه و نیم به صورت حضوری اردوی خود را دنبال می کنیم.
وی افزود: دوره حضوری اردوی تیم ملی از ۱۴ تا ۲۱ فروردین ماه در یزد در حال برگزاری است و در این اردو ارزیابی اولیه و زیرساختی خود مانند حجم و هوازی را دنبال می کنیم و انتخاب اولیه خود را انجام دهیم.
سرمربی تیم ملی جوانان گلبال نابینا و کم بینا بیان کرد: امیدواریم بتوانیم در هشت اردوی بعدی کارهای اساسی خود را انجام داده تا بتوانیم دوباره قهرمان آسیا شویم.
دوستی والا بیان کرد: در حال حاضر ۱۰ ورزشکار انتخاب شده اند و در اردوهای مختلف، این تعداد به ۶ نفر برای اعزام می رسند.
وی با اشاره به آمادگی اعضای تیم ملی ادامه داد: با توجه به شرایط کرونایی نمی توانیم اعلام کنیم که اکنون تیم از نظر فنی در چه شرایطی است اما در ۱۰ فاکتور آمادگی جسمانی، خوب کار شده و تناژ وزنه زده و هوازی کار کرده ایم و در شروع وضعیت ایده آلی داریم.
سرمربی تیم ملی جوانان گلبال نابینا و کم بینا بیان کرد: امیدواریم بتوانیم قهرمانی را دوباره پس از سال ۲۰۱۳ تکرار کنیم.
دوستی والا با اشاره به انتخاب یزد برای نخستین اردوی حضوری تیم ملی گفت: استان یزد با توجه به آرامشی که در آن وجود دارد، برای این اردو انتخاب شد و در این مدت نیز از لحاظ وضعیت کرونا مشکلی نداشت و با توجه به کم بودن ارتفاع از سطح دریا سعی کردیم این استان را انتخاب کنیم.
وی گفت: در اردوهای بعدی از سطح دریا بالا می رویم تا فشار بیشتری برای تمرینات داشته باشیم.
سرمربی تیم ملی جوانان گلبال نابینا و کم بینا همچنین با اشاره به حضور ورزشکاران یزدی در اردوی تیم ملی گفت: از تعداد ورزشکار حاضر، دو ورزشکار یزدی و در حال تمرین هستند که امیدواریم با آمادگی جسمانی بالای آنها در این اردو حضور داشته باشند.
دوستی والا بیان کرد: ما با توجه به شرایط موجود برنامه ریزی کرده ایم ولی ورودیه ما با تست کرونا بوده و سعی داریم با مراقبت های مختلف و فعالیت های پزشکی، ایمنی و تغذیه ای تمرینات خود را دنبال کنیم.
وی با اشاره به موانع موجود در خصوص کرونا گفت: نخستین مانع وجود کرونا است زیرا بسیاری از تدارکات ما را تحت شعاع خود قرار داده است و در این راستا نیز با توجه به بحث ارز نمی توانیم اردوهای خارجی را برگزار کنیم.
سرمربی تیم ملی جوانان گلبال نابینا و کم بینا گفت: کرونا کل ورزش دنیا را زمین گیر کرده است که امیدواریم این مشکل به زودی حل شود.