خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه های نیمه تمام در جنوب استان تهران تعیین تکلیف می شود

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 19 فروردین 1400 - 15:12
قرچک- معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیر بنایی معاون اول رئیس جمهور گفت: پروژه های نیمه تمام در جنوب استان تهران تعیین تکلیف می شود.
ورامين،فرماندار،تكميل،معاون،قرار،قرچك،شيركوند،گرمسار

به گزارش خبرنگار مهر، سعید شیرکوند ظهر پنج شنبه در حاشیه بازدید از پروژه‌های در حال اجرای تقاطع‌های غیر همسطح داودآباد و محمد آباد که با همراهی بهمن خطیبی، فرماندار قرچک و حسین کاغذلو فرماندار ورامین، معاون عمرانی فرماندار، بخشدار مرکزی، شهردار و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی برگزار شد اظهار داشت: با توجه به اینکه به پایان کار دولت دوازدهم نزدیک می‌شویم می‌خواهیم پروژه‌هایی را که نیمه تمام هستند و به تزریق مالی نیاز دارند تعیین تکلیف کنیم.
شیرکوند با بیان اینکه قطار تهران گرمسار مهم‌ترین مسئله مردم در این منطقه است گفت: تکمیل این طرح رفت و آمد به تهران و گرمسار را بی خطر و ایمن خواهد کرد.
معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیر بنایی معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اینکه امروز بین دستگاه‌هایی که اختلاف داشتند جلسه برگزار شد و قرار شد تا موانع در سال رفع موانع تولید برطرف شود تا بتوانیم ادامه کار که حدود ۳۰ درصد است را تکمیل شده در اختیار مردم قرار دهیم، بیان داشت: طرح‌های نیازمند حمایت در ورامین نیز علاوه بر رسیدگی به مشکل مشترک روگذر و زیرگذرهای راه آهن در ۲ شهرستان ورامین و قرچک امروز مورد بررسی قرار گرفت که به آنها کمک صورت بگیرد.
وی در ادامه نیز از تکمیل خط ۴ قطار شهری در این منطقه نیز خبر داد و عنوان داشت: انشاالله با اقدامات و هماهنگی‌های صورت گرفته مردم به زودی از این مورد بهره مند خواهند شد.