خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 28 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

معتمدی از فدراسیون ناشنوایان رفت/ نصیبی دبیر فدراسیون شد

ایسنا | ورزشی | پنجشنبه، 19 فروردین 1400 - 12:53
دبیر پیشین فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام و نایب رییس فدراسیون جانبازان و معلولان، سرپرست دبیری فدراسیون ناشنوایان شد.
فدراسيون،ناشنوايان،دبيري،سرپرست،ورزش

دبیر پیشین فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام و نایب رییس فدراسیون جانبازان و معلولان، سرپرست دبیری فدراسیون ناشنوایان شد.
به گزارش ایسنا، مهران تیشه گران رئیس فدراسیون ورزش های ناشنوایان در حکمی مهدی نصیبی را به عنوان سرپرست دبیری فدراسیون منصوب کرد.
پیش از این دبیر فدراسیون ناشنوایان را پژمان معتمدی بر عهده داشت که به دلیل اتمام ماموریتش در این فدراسیون، مهدی نصیبی دبیر پیشین فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام و نایب رییس فدراسیون جانبازان و معلولان طی حکمی از سوی مهران تیشه گران سرپرست امور دبیری فدراسیون شد.
در حکم نصیبی آمده است:
نظر به تعهد، تجربیات و سوابق ارزنده جنابعالی به موجب این ابلاغ به عنوان "سرپرست امور دبیری فدراسیون ورزش های ناشنوایان" منصوب می گردید.
امید است در مسئولیت جدید در خدمت به جامعه بزرگ ورزش موفق و موید باشید.
توفیق جنابعالی در راه خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی و اعتلای ورزش کشور علی الخصوص ناشنوایان را از خداوند متعال خواهانم.
انتهای پیام