خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انجام تست کرونا (PCR) برای دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های دانشگاه تبریز

ایسنا | استان‌ها | پنجشنبه، 19 فروردین 1400 - 10:14
معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، از انجام تست کرونا (PCR) برای دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های این دانشگاه خبر داد.
دانشگاه،كرونا،ساكن،تبريز،تست

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، از انجام تست کرونا (PCR) برای دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های این دانشگاه خبر داد.
حسین امامعلی پور در این خصوص گفت: از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دارای کار عملی و پایان نامه که در خوابگاه ساکن بودند، بعد از بازگشت از تعطیلات عید نوروز به دانشگاه و خوابگاه، تست کرونا (PCR) گرفته شد.
به گفته وی، از ۵۸۸ دانشجوی ساکن در خوابگاه‌های دانشگاه تبریز، تست سریع کرونا قبل از ورود به خوابگاه‌ها گرفته شده است.
وی اضافه کرد: از این تعداد، ۳۲۲ دانشجوی پسر ساکن در خوابگاه فجر و ۲۶۶ نفر دانشجوی دختر ساکن در خوابگاه شهدای این دانشگاه هستند.
امامعلی پور یادآور شد: انجام تست تشخیص سریع کرونا برای دانشجویان این دانشگاه با هماهنگی مرکز بهداست دانشگاه تبریز و مساعدت مرکز بهداشت استان و دانشگاه علوم پزشکی تبریز به‌ صورت رایگان انجام شد.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، وی، هدف از این اقدامات را حفظ سلامتی دانشجویان و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در جامعه اعلام کرد.
انتهای پیام