خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا کمک ۱۵۰ میلیون دلاری به فلسطین را از سر می‌گیرد

مشرق | بین‌الملل | چهارشنبه، 18 فروردین 1400 - 20:52
دولت بایدن قصد دارد بسته کمک مالی ۱۵۰ میلیون دلاری به فلسطینی‌ها را احیا کند.
كمك،فلسطيني،دولت،بايدن،مالي،اعلام

به گزارش مشرق به نقل از رویترز، منابع آگاه و نزدیک به موضوع اعلام کردند که دولت بایدن قصد دارد یک بسته کمک ۱۵۰ میلیون دلاری را به فلسطینی ها ارائه دهد و اعطای بخشی از کمک مالی واشنگتن را که در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ قطع شده بود، بار دیگر از سر بگیرد.
بر اساس این گزارش کمک مالی مذکور که عمدتا از طریق آژانس کمک های سازمان ملل اختصاص داده خواهد شد، احتمالا به زودی از سوی وزارت خارجه آمریکا اعلام خواهد شد.
این کمک مالی بخشی از تلاش های دولت بایدن برای احیا و ترمیم روابط با فلسطینی هاست که در دوره ریاست جمهوری ترامپ با فروپاشی روبرو شده بود.
جو بایدن رسما اعلام کرده است که قصد دارد بخشی از سیاست های دولت ترامپ در قبال فلسطینی ها را تغییر دهد.
دولت جدید آمریکا پیش از این وعده داده است تا صدها میلیون دلار کمک مالی و اقتصادی و انسان دوستانه به فلسطینی ها را از سربگیرد و برای بازگشایی دفتر دیپلماتیک فلسطین در واشنگتن تلاش کند.
مشاوران بایدن به طور شفاف اعلام کرده اند که خواستار احیای راهکار تشکیل دو دولت هستند تا مناقشات بین فلسطینی ها و رژیم صهیونیستی حل و فصل شود.