خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دمای هوای استان بوشهر تا پایان هفته روند افزایشی دارد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 18 فروردین 1400 - 16:35
بوشهر - کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر گفت: دمای هوای استان بوشهر تا پایان هفته روند افزایشی دارد.
استان،وزش،هواشناسي،بوشهر،ساعات،مساعدي

پیام مساعدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: بررسی نقشه‌های هواشناسی نشان می‌دهد طی امروز و فردا در اغلب ساعات وضعیت جوی و دریایی استان به نسب آرام است.
وی اضافه کرد: از ظهر جمعه به تدریج سرعت وزش بادهای جنوبی در سواحل شمالی و مرکزی استان افزایش خواهد یافت و دریا تا اوایل وقت یکشنبه در این نواحی در برخی ساعات متلاطم پیش بینی می‌شود.
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر خاطرنشان کرد: طی این مدت دمای هوا نیز در سطح استان روند افزایشی خواهد داشت.
وی افزود: برای ساعات آینده آسمان استان بوشهر صاف تا قسمتی ابری همراه با غبار محلی و گاهی افزایش ابر و وزش ملایم باد و فردا در برخی نقاط مه صبحگاهی پیش‌بینی می‌شود.
مساعدی بیان کرد: جهت وزش باد متغیر، گاهی شمال غربی تا جنوب غربی با سرعت ۸ تا ۲۸ و در طول روز گاهی تا ۳۴ کیلومتر در ساعت خواهد بود.
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان بوشهر تاکید کرد: در این مدت ارتفاع موج دریا نیز بین ۳۰ تا ۹۰ و در طول روز گاهی ۱۲۰ سانتیمتر خواهد بود.