جهاد دانشگاهی با برگزاری مسابقات قرآنی توانست جایگاه خود را در کشور باز کند
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گفت: فعالیتهای قرآنی جهاد دانشگاهی منجربه این شد که جایگاه خود را در کشور و در بین دانشجویان و دانشگاهها باز کند.

ایسنا/خراسان رضوی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی گفت: فعالیتهای قرآنی جهاد دانشگاهی منجربه این شد که جایگاه خود را در کشور و در بین دانشجویان و دانشگاهها باز کند.
دکتر سید علی اکبر شمسیان امروز ۱۸ فروردین ماه در آیین تجلیل از خادمان برگزیده کشوری قرآن کریم که در سازمان مرکزی جهاد دانشگاهی خراسان رضوی برگزار شد، اظهار کرد: بعد از انقلاب فرهنگی، بسیاری از فعالیتهای فرهنگی در دانشگاهها به جهاد دانشگاهی واگذار شد و یکی از رویکردهای جهاددانشگاهی فعالیتهای قرآنی بود که از روی اخلاص، صداقت و امانتداری برگزار شد.
این امر منجربه این شد که جایگاه خود را در کشور و در بین دانشجویان و دانشگاهها باز کند.
وی افزود: اولین دوره مسابقات قرآنی در سال ۱۳۶۴ برگزار شد و بعد از آن ۲۴ دوره مسابقات را جهاد دانشگاهی در کشور برگزار کرد.
آثار و برکات این مسابقات نه تنها برای دانشگاههای کشور بلکه آثار آن در جهاد دانشگاهی هم بسیار قابل تامل و توجه بود.
در این ۲۴ دوره قریب به ۳ میلیون دانشجو در این مسابقات شرکت کردند و تعداد زیادی از این مسابقات در خراسان رضوی برگزار شد و بسیاری از قاریان بینالمللی قرآن کریم در کشور از کانال مسابقات دانشجویان کشور که جهاد متولی آن بود، شناخته و به کشور معرفی شدند.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی خراسان رضوی تصریح کرد: این مسابقات از دوره بیست و پنجم به بعد به دانشگاهها سپرده شد و جهاد دانشگاهی هم در کنار دانشگاهها تلاش کرد که به فعالیتهای خود ادامه دهد.
در سال ۱۳۸۰ جهاد دانشگاهی مرکز فعالیتهای قرآنی دانشجویان کشور را راهاندازی کرد که امروز به عنوان یکی از بزرگترین و پر رجوعترین مراکز قرآنی است و پس از آن خبرگزاری بین المللی قرآن (ایکنا) را تاسیس کرد که در حال حاضر روزانه بیش از ۳۰۰ خبر قرآنی به زبانهای مختلف منتشر میکند و در این خصوص توانسته در بین کشورهای مسلمان به خصوص جوانان نقش بسیار بسزایی داشته باشد.
وی عنوان کرد: بعد از اینکه مسابقات قرآنی دانشجویان کشور به دانشگاهها واگذار شد، جهاد دانشگاهی متولی برگزاری مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان در کشور شد و از آن دوره، ۶ دوره مسابقات بینالمللی قرآن دانشجویان مسلمان برگزار شد و افتخار داشتیم با همکاری بسیار خوب استانداری دو مرحله از این ۶ دوره را در مشهد برگزار کنیم.
وی بیان کرد: از جهاد دانشگاهی انتظار میرفت که در حوزههای مختلف کارهای گٌزین انجام دهد و یکی از این فعالیتها، موضوع تدبر در قرآن و فعالیتهایی بود که در حوزه ترجمه قرآن انجام شد.
فعالیتی که سید کمال الدین غراب پژوهشگر و مفسر قرآن انجام دادند و به عنوان خادم قرآن در بیست و چهارمین دوره انتخاب شد، که ماحصل دو دهه تلاش شبانهروزی بود که ایشان داشتند.
شمسیان خاطرنشان کرد: تدبر در قرآن، شاید در بسیاری از حوزههایی که در این زمینه فعالیت میکنند، متفاوت باشد.
در این راستا دورههای متعدد آموزشی برگزار شده است.
در پایان این مراسم با اهداء لوح تقدیر ریاست جمهوری، از کمال الدین غراب منتخب بیست و چهارمین و سیدجواد سادات فاطمی منتخب بیست و پنجمین دوره تجلیل از خادمان قرآن تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام