خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وضعیت کرونا در گلستان قرمز شد

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 18 فروردین 1400 - 09:12
گرگان- رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان گفت: وضعیت کرونا در شهرستان های گرگان، گنبدکاووس، کردکوی، بندرگز، مینودشت و آزادشهر قرمز شده و در مجموع هم گلستان در وضعیت قرمز قرار گرفته است.
كرونا،وضعيت،گلستان،قرمز،شهرستان

به گزارش خبرنگار مهر، عبدالرضا فاضل صبح چهارشنبه در خصوص آخرین وضعیت رنگ بندی کرونا در استان اظهارکرد: براساس اعلام ستاد کرونا، هم اکنون وضعیت کرونا در شهرستان های گرگان، گنبدکاووس، کردکوی، بندرگز، مینودشت و آزادشهر قرمز شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی گلستان افزود: همچنین شهرستان های گالیکش، رامیان، آق قلا و بندرترکمن نارنجی و مراوه تپه، علی آبادکتول، کلاله و گمیشان در وضعیت زرد قرار دارند.
طبق گفته وی گلستان در مجموع در وضعیت قرمز قرار گرفت.
وی از روند صعودی شیوع کرونا در استان خبرداد و از مردم خواست تا پروتکل های بهداشتی را رعایت کرده و در تجمعات حضور نیابند.