خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

احداث نخستین کارخانه بازیافت هواپیمای خاورمیانه در همدان

فارس | استان‌ها | سه شنبه، 17 فروردین 1400 - 17:54
نماینده مردم همدان وفامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: اولین کارخانه بازیافت هواپیما در خاورمیانه در همدان احداث می‌شود.
همدان،ظرفيت،بازيافت،جلسه،اشتغالزايي،هواپيماها،بنيان

حمیدرضا حاجی‌بابایی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در همدان از تشکیل جلسه مقدماتی برای احداث کارخانه بازیافت هواپیما در همدان خبر داد و اظهار کرد: به منظور فعال سازی کامل فروردگاه همدان، ایجاد پروازهای مستمر از این فرودگاه، جلسه مشترکی با امیر سرتیپ بنی‌طرفی مشاور عالی وزیر دفاع و سردار طلایی‌نیک با حضور حجت‌الاسلام فلاحی در محل کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات تشکیل شد.
وی با بیان اینکه در این نشست بر اشتغالزایی، فعالیت و پرواز مستمر از فرودگاه از استفاده کامل از ظرفیت استان تاکید شد افزود: استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان، توانمندسازی بومی و تولیدات استان مورد استفاده در بازیافت هواپیماها قرار خواهد گرفت از محورهای دیگر این نشست بود.
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی گفت: در این جلسه امکان‌سنجی این پروژه با توجه به ظرفیت ها و موقعیت استراتژیک جغرافیایی همدان، در دستور کار وزارت راه و شهرسازی قرار گرفت.
وی ضمن اعلام اینکه دستور امکان سنجی و مطالعات مقدماتی پروژه توسط وزیر راه و شهرسازی صادر شده است، اظهار کرد: ساماندهی هواپیماها و بازیافت آنها در فروردگاه همدان انجام خواهد شد که ظرفیت ارزشمندی برای اشتغالزایی پایدار، توسعه شرکت‌های دانش بنیان و فناوری‌های روز محسوب می‌شود.
انتهای پیلام/ 3140/