خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

متخلفان عرضه مرغ در سنقر بیش از ۵ میلیارد ریال جریمه شدند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 17 فروردین 1400 - 14:58
کرمانشاه- رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان سنقر و کلیایی گفت: متخلفان عرضه مرغ در این شهرستان بیش از پنج میلیارد ریال جریمه شدند.
واحد،كليايي،سنقر،گرانفروشي،تعزيرات

مسعود امیری ظهر امروز در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اجرای طرح نظارتی نوروز ۱۴۰۰ در شهرستان سنقر و کلیایی اظهار کرد: ۶ واحد صنفی مرغ فروشی به دلیل گرانفروشی به تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
وی افزود: در این راستا ۱۰ واحد مرغداری که عرضه خارج از شبکه توزیع مرغ داشتند، به تعزیرات حکومتی معرفی و پرونده آن‌ها تشکیل شد.
رئیس صنعت، معدن و تجارت شهرستان سنقر و کلیایی تصریح کرد: در مجموع تخلف ۱۶ واحد متخلف مذکور تأیید و به پرداخت پنج میلیارد و یک صد میلیون ریال جزای نقدی محکوم شدند.
امیری گفت: مردم در صورت مشاهده هرگونه عرضه خارج از شبکه، احتکار، تقلب، کم فروشی و گرانفروشی می‌توانند به سامانه ۱۲۴ گزارش دهند.