خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 25 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رئیس‌کل دادگستری گلستان: فعالیت‌ انتخاباتی در فضای مجازی رصد می‌شود

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 16 فروردین 1400 - 12:32
رئیس‌کل دادگستری گلستان از رصد فعالیت‌های انتخاباتی در فضای مجازی استان خبرداد و گفت: امسال به علت بیماری کرونا بار بیشتر تبلیغات انتخاباتی بر دوش فضای مجازی است و به همین منظور بخشی از نظارت و رصد تخلفات انتخاباتی در حوزه فضای مجازی متمرکز شده است.
انتخاباتي،فضاي،استان،مجازي،تخلفات،رصد،جرائم

ایسنا/گلستان رئیس‌کل دادگستری گلستان از رصد فعالیت‌های انتخاباتی در فضای مجازی استان خبرداد و گفت: امسال به علت بیماری کرونا بار بیشتر تبلیغات انتخاباتی بر دوش فضای مجازی است و به همین منظور بخشی از نظارت و رصد تخلفات انتخاباتی در حوزه فضای مجازی متمرکز شده است.
هادی هاشمیان امروز در جلسه ستاد پیشگیری و رسیدگی به جرائم انتخاباتی استان اظهار کرد: سیاه نمایی، تخریب رقبای انتخاباتی، توهین به اقوام و تبلیغات زودهنگام از جمله تخلفات فراگیر در فضای مجازی است که با دقت و حساسیت رصد و با متخلفان برخورد می‌شود.
وی از تعیین ۵۱ شعبه تخصصی رسیدگی به تخلفات و جرائم احتمالی انتخابات در استان هم خبرداد، افزود: این شعب از اواخر سال گذشته در همه حوزه‌های قضایی فعال شده است و آماده رسیدگی به پرونده‌های تخلفات و جرائم انتخاباتی هستند.
رئیس‌کل دادگستری گلستان به فضای آرام استان در انتخابات سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: وحدت استان خط قرمز ماست و در برخورد با کسانی که به هر بهانه به این آرامش و وحدت خدشه وارد کنند، تعلل نمی‌کنیم.
به گزارش ایسنا به نقل از دادگستری گلستان، هاشمیان با بیان این که تلاش ما انتخابات سالم با حضور حداکثری مردم است، گفت: امروز دشمن با سیاه نمایی و ایجاد یاس درصدد کاهش حضور مردم پای صندوق‌های رأی است و همه ما وظیفه داریم با بیان خدمات نظام، به جامعه امید تزریق کنیم.
انتهای پیام