خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 21 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش۲۵درصدی نرخ بلیط متروازاول اردیبهشت/لزوم اختصاص واکسن کرونا به پرسنل متروباافزایش مسافران

ایسنا | برگزیده، اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 16 فروردین 1400 - 09:55
مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو با اشاره به افزایش نرخ بلیط مترو از اول اردیبهشت ماه، درخواست کرد که به نیروهای عملیاتی مترو نیز واکسن کرونا اختصاص داده شود.
مترو،بليط،افزايش،پرسنل،عملياتي،كرونا

مدیر عامل شرکت بهره برداری مترو با اشاره به افزایش نرخ بلیط مترو از اول اردیبهشت ماه، درخواست کرد که به نیروهای عملیاتی مترو نیز واکسن کرونا اختصاص داده شود.
فرنوش نوبخت در گفت و گو با ایسنا، در مورد افزایش قیمت بلیط مترو در سال جدید گفت: به طور متوسط قیمت بلیط ۲۵ درصد افزایش می یابد که از اول اردیبهشت ماه این افزایش اعمال می شود.
وی با بیان این که نرخ بلیط تک نفره ۲۰۰۰ تومان خواهد شد، افزود: البته با توجه به این که قیمت بلیط بر اساس پیمایش محاسبه می شود در حال تدوین جدولی برای تعیین نرخ بلیط هستیم که به محض آماده شدن اعلام می شود.
نوبخت در ادامه با اعلام این مطلب که از ستاد کرونای تهران وستاد ملی درخواست اختصاص سهمیه واکسن کرونا برای پرسنل عملیاتی مترو را دارد، گفت: این روزها استفاده مسافران از مترو افزایش یافته و با زیاد شدن تعداد مسافران پرسنل مترو نیز در معرض بیماری هستند.
وی با بیان این که پرسنل عملیاتی مترو که درارتباط مستقیم با افراد هستند در معرض ابتلا به کرونا قرار دارند، افزود: پیگیر ارسال نامه به روسای ستاد کرونای تهران و کشور هستیم تا با ورود واکسن به کشور، سهمیه ای برای پرسنل عملیاتی مترو بخصوص راهبران در نظر بگیرد.
انتهای پیام