خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 18 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

16 هزار جلد کتاب درسی به مناطق سیل‌زده گلستان ارسال شد

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 14 فروردین 1398 - 11:00
مدیرکل آموزش و‌پرورش استان گلستان با اشاره به بازگشایی مدارس سیل زده در تمام دوره‌های تحصیلی روز شنبه 17 فروردین گفت:16 هزار و 135 جلد کتاب درسی به این استان ارسال شد.
مناطق،استان،98،گلستان

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، امروز 14 فروردین ماه 98 اولین محموله کتب درسی ویژه دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده به استان گلستان ارسال شد.
احسان گوهریراد مدیرکل آموزش و پرورش استان گلستان دراین رابطه گفت: 16 هزار و 135 جلد کتاب درسی دوره متوسطه اول و دوم با ارزش 458 میلیون و 695 هزار ریال ویژه دانش‌آموزان مناطق سیل‌زده به استان گلستان ارسال شده است.
وی با اشاره به این که در روز شنبه 17 فروردین ماه 98 تمامی مدارس استان، در تمام دوره‌ها بازگشایی می‌شود، افزود: پیرو تاکید وزیر آموزش و پرورش و طبق برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تلاش می‌شود تا تمام مدارس مناطق سیل‌زده شهرستان‌های آق‌قلا و گمیشان در روز شنبه 17 فروردین ماه 98 دایر باشد و کتب ارسالی نیز درهمان روز در بین دانش‌آموزان این مناطق توزیع می‌شود.
انتهای پیام/