خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

گردو، ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش می‌دهد

باشگاه خبرنگاران | سلامت و پزشکی | یکشنبه، 15 فروردین 1400 - 16:40
محققان معتقدند مصرف روزانه یک مشت گردو به کاهش ریسک ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی کمک می‌کند.
آجيل،چربي،گردو،محتواي،فيبر،ويتامين،استرس،معدني،خوردن

به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از مديکال رو، آجیل یک منبع خوب به جای غذا است، فقط آلرژی می‌تواند خوردن آجیل را به یک محدودیت تبدیل کند.
خوردن هر نوع آجیل بدن را مملو از فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و چربی های سالم می‌کند.
متخصصان تغذیه آجیل را یک میان وعده کامل می‌دانند.
به دلیل محتوای بالای چربی، پروتئین و فیبر، همراه با کمبود تقریباً کامل کربوهیدرات ها، مغزها بر نوسانات انسولین تأثیر نمی‌گذارند.
این بدان معنی است که استفاده از آنها منجر به افزایش وزن یا دیابت نخواهد شد.
یکی دیگر از مزایای انکارناپذیر این مغز، محتوای بالای اسید‌های چرب امگا ۳ است.
این نوع چربی‌های سالم برای مقابله با استرس، التهاب نهفته و حفظ سلامت قلب و عروق خونی ضروری است.
محتوای چربی اشباع نشده گردو به ۶۵ درصد می‌رسد که فقط با ماهی و دانه‌های چیا برابری می‌کند.
گردو که از نظر شکلی شبیه مغز است ، تأثیر زیادی در کار این اندام دارد.
طبق تحقیقات ، مصرف منظم گردو باعث بهبود عملکرد و تسکین استرس می شود.
به دلیل چربی ها، ویتامین های (A ، C ، B1 ، B2 ، B12 ، K ، E ، PP) موجود در آجیل ها و همچنین مواد معدنی مانند آهن در برابر فشار بیش از حد محافظت می‌کند و باعث بهبود گردش خون می شود.
انتهای پیام/