خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 23 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ژاپن به دنبال کاهش تنش بین تایوان و چین است

ایسنا | بین‌الملل | یکشنبه، 15 فروردین 1400 - 16:18
نخست وزیر ژاپن امروز (یکشنبه) گفت، صلح و ثبات تایوان برای منطقه مهم است و ژاپن با آمریکا به منظور کاهش تنش‌ها بین چین و تایوان همکاری می‌کند.
چين،ژاپن،تايوان،آمريكا،همكاري،بايدن،امنيتي،وزير

نخست وزیر ژاپن امروز (یکشنبه) گفت، صلح و ثبات تایوان برای منطقه مهم است و ژاپن با آمریکا به منظور کاهش تنش‌ها بین چین و تایوان همکاری می‌کند.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، یوشیهیده سوگا، نخست وزیر ژاپن قرار است در روزهای آتی با جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا در واشنگتن ملاقات کند و این نخستین دیدار رو در روی بایدن از زمان روی کار آمدن در ژانویه ۲۰۲۱ است.
توکیو، آمریکا را سنگ بنای سیاست‌های دیپلماتیک و امنیتی می‌داند و به دنبال توسعه روابط نزدیک خود با دولت جدید این کشور است.
انتظار می‌رود که مساله تایوان و تنش‌ها با چین دستور کار رهبران آمریکا و ژاپن و همچنین رویارویی با افزایش تهدیدهای امنیتی چین در نشست قریب‌الوقوع باشد.
سوگا در یک نشست خبری تلویزیونی که امروز برگزار شد، گفت: برای ژاپن و آمریکا مهم است که برای ایجاد شرایطی که تایوان و چین بتوانند یک راه حل صلح آمیز بیابند، همکاری کرده و از بازدارندگی استفاده کنند.
پکن، مدعی است که تایوان یکی از بخش‌های قلمروی چین است و حتی گفته اگر لازم باشد با زور آن را تحت کنترل خود در می‌آورد.
ژاپن، رشد فعالیت‌های چین را تهدید امنیتی می‌داند و مخالف ادعای چین درباره جزایر سنکاکو واقع در دریای چین جنوبی تحت کنترل توکیوست.
نخست وزیر ژاپن همچنین امیدوار به توسعه دیدگاه "هند –پاسیفیک آزاد و باز" برای پیشبرد نظم مبتنی بر قوانین در منطقه و بررسی راه‌هایی برای همکاری سیاستی در قبال کره شمالی است.
سوگا همچنین گفته که امیدوار است که در دیدار با بایدن به همکاری نزدیکی با وی و تبادل دیدگاه‌ها بپردازد.
انتهای پیام