خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اجرای طرح بهداشت روان دانشجویان کشور تا ۲۰ فروردین ادامه دارد

مهر | دین و اندیشه | یکشنبه، 15 فروردین 1400 - 13:48
دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با همکاری مراکز مشاوره دانشگاهها و موسسات آموزش عالی، طرح بهداشت روان دانشجویان کشور را تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ برگزار می کنند.
مشاوره،سلامت،دانشجويان،برنامه،مؤسسات

به گزارش خبرنگار مهر، طرح نوروز کرونایی از ۲۵ اسفند ۹۹ آغاز شده و تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۰ ادامه خواهد داشت بر اساس این طرح هر روز یک مرکز مشاوره دانشجویی در دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی در سراسر کشور، یک برنامه با مدت زمان دو ساعت (ساعت ۱۷ الی ۱۹) که شامل یک سخنرانی، طنز، کمدی و برنامه‌های هنری می‌شود را با هدف کاهش استرس و افزایش سلامت و امید دانشجویان اجرا می‌کند.
در این برنامه دانشجویان عضو کانون همیاران سلامت روان نیز با دانشگاه‌ها همکاری می‌کنند همچنین این برنامه در فضای مجازی پخش می‌شود.
دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان با همکاری مراکز مشاوره دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی می‌کوشد با ارائه چنین برنامه‌های ضمن آموزش‌های علمی با ارائه محتوای سرگرمی، سنگینی و تأثیرات کرونا را کاهش دهند.