سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۳ کشور اروپایی نسبت به برنامه موشکی ایران ابراز نگرانی کردند

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 14 فروردین 1398 - 10:07
سه کشور اروپایی آلمان، فرانسه و انگلیس در نامه ای به دبیر کل سازمان ملل مدعی شدند که برنامه موشکی ایران سبب بروز تنش در خاورمیانه است.
ملل،سازمان،ايران،توليد،بالستيك

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از رادیو آلمان، نمایندگان کشورهای فرانسه، آلمان و انگلیس در سازمان ملل در نامه‌ای به «آنتونیو گوترش» دبیر کل سازمان ملل ضمن ابراز نگرانی نسبت به تولید و راه‌اندازی موشک‌های بالستیک از سوی ایران مدعی شدند که این امر سبب بروز تنش و ناآرامی در منطقه خاورمیانه می‌شود.
نمایندگان کشورهای اروپایی در نامه خود ادعا کرده اند که فعالیت‌های ایران در راستای تولید موشک‌های بالستیک با قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل در سال ۲۰۱۵ میلادی مغایرت دارد.
در قطعنامه مذکور از ایران خواسته شده تا فعالیت‌های خود در زمینه تولید موشک که قادر به حمل کلاهک هسته‌ای باشد را متوقف کند.
نمایندگان این سه کشور اروپایی همچنین مدعی شدند که ایران به عنوان نقض کننده قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل باید از ادامه فعالیت‌های موشکی خود دست بردارد.
سه کشور اروپایی از دبیر کل سازمان ملل خواسته اند در گزارش آتی خود به ارائه توضیحات کامل درباره فعالیت‌های ایران در زمینه تولید موشک‌های بالستیک بپردازد.