خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعداد مبتلایان کرونا در سیستان و بلوچستان به ۲۸۷۰۴ نفر رسید

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 15 فروردین 1400 - 11:41
زاهدان - رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: آمار مبتلایان به کرونا در سیستان و بلوچستان با افزایش ۳۲ مورد جدید به ۲۸ هزار و ۷۰۴ نفر رسید.
بلوچستان،سيستان،كرونا،نفر،آزمايشگاهي،علائم

سید محمد هاشمی شهری در گفت و گو با خبرنگار مهر، اظهار داشت: با اعلام نتایج قطعی آزمایش‌های انجام شده، تا صبح امروز ۲۸ هزار و ۷۰۴ نفر در سیستان و بلوچستان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند.
وی با اشاره به اینکه در حال حاضر ۸۲ بیمار با علائم تنفسی در بیمارستان‌های سیستان و بلوچستان بستری هستند، افزود: همان‌گونه که قبلاً نیز اعلام شده است، موارد فوق فقط شامل موارد مثبت و تائید شده آزمایشگاهی است و برخی از بیماران که دارای علائم هستند با تشخیص بالینی پزشکان متخصص مورد درمان و مراقبت لازم قرار گرفته‌اند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: از مجموع مبتلایان مثبت آزمایشگاهی یک هزار و ۱۹۶ نفر از هم استانی‌های عزیز علی رغم دریافت استاندارد ترین خدمات درمانی جان خود را از دست داده‌اند که متأسفانه یک نفر از آنها در همین ۲۴ ساعت گذشته جان خود را از دست داد.
وی با اشاره به اینکه هم اینک ۳۰ بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان سیستان و بلوچستان بستری هستند، تصریح کرد: گسترش و چرخش ویروس ارتباط مستقیمی با رفتار ما دارد و موج سوم کرونا در استان سیستان و بلوچستان با توجه به کاهش رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی دور از انتظار نیست.