خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضربه سربازان گمنام امام زمان به سوداگران مرگ در خلیج فارس

فارس | استان‌ها | یکشنبه، 15 فروردین 1400 - 00:32
دادستان عمومی و انقلاب گناوه از کشف ۱۶۸ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در گناوه با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) خبر داد.
گناوه،فارس،دامي،شناور،خليج

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرستان گناوه، احمدرضا دامی بعدازظهر امروز در گفتگو با خبرنگاران از کشف ۱۶۸ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی در گناوه خبر داد و اظهار داشت: با تلاش سربازان گمنام امام زمان(عج) ۱۶۸ کیلوگرم مواد مخدر صنعتی از نوع شیشه و هروئین از یک فروند موتور لنج در آب‌های این شهرستان کشف و ضبط شد.
دادستان عمومی و انقلاب گناوه با بیان اینکه این شناور در حین خروج از بندر گناوه به مقصد یکی از کشورهای حاشیه خلیج فارس توقیف شد گفت: در این عملیات ۹ نفر از خدمه شناور دستگیر و تحویل مراجع قضایی شدند.
دامی اظهار داشت: این باند متلاشی شده سابقه ترانزیت موادمخدر به کشورهای حاشیه خلیج فارس را دارد.
انتهای پیام/