خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

توضیحات قانونگذار عراقی درباره محورهای گفت‌وگوهای راهبردی بغداد

فارس | بین‌الملل | شنبه، 14 فروردین 1400 - 15:14
نخستین دور گفت‌وگوهای راهبردی بغداد-واشنگتن در دوره ریاست جمهوری «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا، چهارشنبه هجدهم فروردین ماه انجام می‌شود.
عراق،نيروهاي،كشور،راهبردي،پارلمان،بغداد،امنيتي،تأكيد،تثبيت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «بدر الزیادی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان پارلمان عراق با اشاره به اینکه دور جدید گفت‌وگوهای راهبردی بغداد-واشنگتن هفتم ماه جاری میلادی (۱۸ فروردین) ازسر گرفته می‌شود، بر ضرورت تثبیت نقاط اصلی برای استفاده از آن در دور جدید گفت‌وگوها تأکید کرد.
الزیادی در مصاحبه با خبرگزاری رسمی عراق (واع) گفت که دور جدید گفت‌وگوهای بغداد و واشنگتن شامل محورهای اقتصادی، سیاسی و امنیتی خواهد بود.
او افزود که دولت عراق به نخست‌وزیری «مصطفی الکاظمی» پرونده‌هایی را برای بررسی در اختیار دارد که از جمله آن پرونده امنیتی است.
وی بر ضرورت تثبیت نقاط اصلی برای استفاده از آن در دور جدید گفت‌وگوها تأکید کرد و افزود: «عراق امروز نیروهای امنیتی بسیار خوب و پیشرفته‌ای دارد و می‌تواند در دفاع از مرزهای کشور به خود اتکا کند و نیازی به نیروهای اضافی نداشته باشد».
گفت‌وگوهای راهبردی بغداد- واشنگتن ژوئن ۲۰۲۰ به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد و دو طرف بر اهمیت روابط راهبردی و تلاش برای اتخاذ تصمیمات مناسب در راستای تأمین منافع دو کشور و تحقق امنیت و ثبات منطقه تأکید کردند.
از سوی دیگر وبگاه «العربی الجدید» به نقل از یک مسئول دولت عراق گزارش کرد که عراق به استمرار کاهش نیروهای بیگانه در این کشور تمایل دارد.
آمریکا دی ماه سال پیش در اقدامی تروریستی سپهبد حاج قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس سپاه و ابومهدی المهندس، جانشین رئیس الحشد الشعبی را به همراه نیروهای همراه آن دو در نزدیکی فرودگاه بغداد هدف قرار داد و به شهادت رساند.
پارلمان عراق در واکنش به این اقدام، طرح اخراج نظامیان آمریکا از این کشور را به تصویب رساند.
انتهای پیام/