خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ارزآوری بیش از دو میلیون دلاری صادرات محصولات دامی خراسان جنوبی

مهر | استان‌ها | شنبه، 14 فروردین 1400 - 10:29
بیرجند- مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی گفت: محصولات دامی صادراتی از خراسان جنوبی طی سال گذشته دو میلیون و ۵۵۴ هزار و ۹۴۲ دلار ارزآوری برای استان داشته است.
مرغ،محموله،محصولات،صادر،صادرات

محمد اصغر زاده در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهارکرد: خراسان‌جنوبی در سال گذشته به کشورهای افغانستان، عمان، چین و عراق صادرات محصولات دامی داشته است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی بیان‌کرد: طی سال ۹۹ تعداد ۵۹ محموله تخم مرغ شامل یک میلیون و ۲۱۵ هزار و ۱۱ کیلوگرم تخم مرغ از خراسان‌جنوبی صادر شده است.
اصغرزاده با اشاره به اینکه یکی از مهمترین محصولات صادراتی خراسان‌جنوبی در حوزه دام و طیور صادرات جوجه یک روز است، ادامه‌داد: در سال گذشته ۵۴ محموله شامل یک میلیون و ۲۸۴ هزار و ۲۷۴ قطعه جوجه یک روز گوشتی از خراسان‌جنوبی صادر شده است.
وی افزود: همچنین در سال ۹۹ تعداد ۳۴ محموله گوشت مرغ منجمد از خراسان‌جنوبی به کشورهای مقصد صادر شده است.
مدیرکل دامپزشکی خراسان‌جنوبی گفت: با توجه به اینکه در خراسان‌جنوبی زنجیره کامل تولید گوشت مرغ از صنایع مرغ مادر، تا کشتارگاه و تولید تخم مرغ وجود دارد می‌توان به آینده صادرات این محصولات همچنان امیدوار بود.
اصغرزاده با بیان اینکه در سال گذشته صادرات موی بز از خراسان‌جنوبی به کشور چین داشته‌ایم، یادآور شد: ۱۷ محموله صادراتی موی بز از استان به چین صادر شده است.
وی افزود: کل محصولات دامی صادراتی از خراسان جنوبی دو میلیون و ۵۵۴ هزار و ۹۴۲ دلار ارزآوری داشته است.