سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

میرضیایف: قرنطینه نمی کنیم اما رعایت پروتکل‌های بهداشتی تشدید می‌شود

فارس | بین‌الملل | جمعه، 13 فروردین 1400 - 17:13
رئیس جمهور ازبکستان گفت: فعلاً در کشور قرنطینه اعلام نمی کنیم، اما رعایت انضباط و نظم و پروتکل‌های بهداشتی را تشدید می کنیم.
قرنطينه،ازبكستان،نفر،اعلام،كرونا،نظم،جمهور،رئيس،دوز،انضباط

رئیس جمهور ازبکستان گفت: فعلاً در کشور قرنطینه اعلام نمی کنیم، اما رعایت انضباط و نظم و پروتکل‌های بهداشتی را تشدید می کنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، «شوکت میرضیایف» رئیس جمهور ازبکستان در نشست ویدئویی گفت: قرنطینه اعلام نمی کنیم، اما انضباط و نظم را تشدید می کنیم.
رئیس جمهور ازبکستان در این نشست با اشاره به وضعیت پاندمی کرونا در این کشور اظهار داشت: اگر در اوایل سال جاری میلادی به طور متوسط 30- 40 نفر بیمار مبتلا به کرونا شناسایی شده در اواسط ماه مارس این شاخص به 160- 180 نفر رسیده و وخیم ترین موارد بیماری و حتی موارد مرگ نیز مشاهده می شود.
«میرضیایف» افزود: علتش این است که بسیاری از شهروندان مقررات قرنطینه مانند پوشیدن ماسک، رعایت فاصله اجتماعی، بهره برداری از ضدعفونی کننده هارا نادیده گرفتند.
رئیس جمهور ازبکستان خاطرنشان کرد: متاسفانه، این بیماری پایان ندارد.
کشورهای اروپایی دوباره قرنطینه اعلام می کنند.
اوضاع همسایگان نیز خوب نیست.
خطر در اطراف ماست.
بدین دلیل باید هوشیار باشیم.
آن نظم را که قبلا بر اساس آن فعالیت کردیم از سر می گیرم.
«میرضیایف» گفت: اگر قرنطینه اعلام کنیم نمی توانیم به نتایج برسیم.
قرنطینه اعلام نمی کنیم، اما انضباط و نظم را تشدید می کنیم.
همچنین در زمینه معالجه بیماران نیز باید اقدامات سریع انجام دهیم.
برنامه ریزی شده در ماه های آوریل و ژوئن بیش از 4 میلیون نفر از گروه های در معرض ریسک واکسینه شوند.
در حال حاضر بیش از 660 هزار دوز واکسن در اختیار ازبکستان قرار گرفته است.
کمیسیون دولتی موظف شده 3 میلیون و 500 هزار دوز واکسن چینی و یک میلیون دوز واکسن روسیه را خریداری کند.
بر اساس آمار، تعداد مبتلایان به کرونا در ازبکستان به 83 هزار و 239 نفر رسیده است.
تاکنون در این کشور 81 هزار و 303 نفر از کرونا بهبود یافتند و 630 نفر نیز جان خودرا از دست دادند.
انتهای پیام/ح