خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 19 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۷۰ بیمار جدید کرونایی در خراسان جنوبی شناسایی شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 12 فروردین 1400 - 19:41
بیرجند- معاون دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰۱ آزمایش مولکولی تشخیص کرونا از بیماران مشکوک اخذ و ۷۰ مورد مثبت جدید شناسایی شده است.
نفر،شهرستان،كرونا،بيمار،بيماران

به گزارش خبرنگار مهر، کامبیز مهدی‌زاده عصر پنجشنبه در جمع خبرنگاران بیان کرد: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۰۱ آزمایش مولکولی تشخیص کرونا از بیماران مشکوک اخذ شده است.
وی با بیان اینکه از این تعداد تست ۷۰ مورد مثبت بوده است، افزود: همچنین از این تعداد ۱۱ بیمار بستری و ۵۹ نفر هم سرپایی بوده اند.
معاون دانشگاه علوم پزشکی بیرجند از بستری ۱۵۵ بیمار با علائم تنفسی در بیمارستان‌های استان خبر داد و گفت: از این تعداد ۵۸ نفر مبتلا به کرونا هستند.
وی با بیان اینکه ۱۰ نفر از بیماران کرونایی در بخش‌های آی.
سی.
یو نگهداری می‌شوند، اظهار کرد: همچنین حال عمومی دو بیمار مساعد نیست.
مهدی زاده اظهار کرد: از مجموع بیماران شناسایی شده در شبانه روز گذشته، ۳۲ نفر مربوط به بیرجند، ۲۱ نفر شهرستان سربیشه و هفت نفر شهرستان قاینات هستند.
وی ادامه داد: همچنین سه نفر مربوط به شهرستان فردوس، دو نفر شهرستان درمیان، دو نفر شهرستان زیرکوه، دو نفر شهرستان نهبندان و یک نفر در شهرستان طبس است.
مهدی زاده بیان کرد: در شبانه‌روز گذشته فوت جدید ناشی از کرونا در خراسان جنوبی ثبت نشد و مجموع فوتی‌های کرونا در استان ۷۶۸ نفر است.