خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد قیمت نفت خام پیش از اجلاس اوپک پلاس

مهر | اقتصادی | پنجشنبه، 12 فروردین 1400 - 17:13
قیمت نفت خام در معاملات روز پنج‌شنبه با امید به این که اعضای اوپک پلاس در اجلاس عصر امروز خود توافق کاهش تولید خود را تمدید کنند، بخشی از سقوط روز گذشته را جبران کرد و رشد کرد.
نفت،قيمت،خام،معاملات

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، قیمت نفت خام در معاملات روز پنج‌شنبه با امید به اینکه اعضای اوپک پلاس در اجلاس عصر امروز خود توافق کاهش تولید خود را تمدید کنند، بخشی از سقوط روز گذشته را جبران کرد و رشد کرد.
این انتظار وجود دارد که با توجه به شیوع مجدد ویروس کرونا در اروپا و محدودیت‌های وضع شده برای مقابله با آنکه باعث افت تقاضای نفت و تضعیف قیمت‌ها شده است، اعضای اوپک افزایش تولید خود را به تأخیر بیاندازند.
قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، تا ساعت ۱۶:۱۹ به وقت تهران، ۰.۴۲ رشد کرد و به ۶۲.۹۹ دلار رسید.
قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام آمریکا ۰.۵۴ درصد رشد کرد و به ۵۹.۴۸ دلار بازگشت.
قیمت هر دو شاخص نفت خام در معاملات دیشب بیش از ۲ درصد سقوط کرده بود.