خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بی‌توجهی به هشدارها و جولان کرونا در زنجان

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 11 فروردین 1400 - 16:18
کرونا در استان زنجان با شناسایی ۳۶۰‌مورد جدید از این بیماری وارد فاز جدیدی شده است.
كرونا،استان،مثبت

ایسنا/زنجان کرونا در استان زنجان با شناسایی ۳۶۰‌مورد جدید از این بیماری وارد فاز جدیدی شده است.
به گزارش ایسنا و به نقل از روابط‌عمومی دانشگاه علوم‌پزشکی استان زنجان، طبق آخرین آمار امروز ۱۱ فروردین‌ماه) بیماری کرونا در استان زنجان، طی ۲۴ ساعت گذشته ۳۶۰ مورد مثبت سرپایی شناسایی شده است که از ابتدای شیوع ویروس منحوس کرونا تاکنون ۴۵ هزار و ۸۵۳ مورد مثبت سرپایی براساس یافته‌های آزمایشگاهی به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند.
در حال حاضر ۲۶۶ بیمار مبتلا به کووید - ۱۹ در بیمارستان‌های استان بستری هستند که طی ۲۴ ساعت گذشته نیز موارد مثبت بستری کرونا در بیمارستان‌های استان زنجان ۱۱ مورد بوده است.
همچنین از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون، بستری تجمعی بیماران مبتلا به کرونا در استان ۲۰ هزار و ۸۴۷ مورد و موارد مثبت بستری بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی در این بازه زمانی ۷۱۸۲ مورد بوده است.
متاسفانه از ابتدای شیوع کرونا تاکنون، مجموع بیماران مبتلا به کرونای فوت شده در استان به ۱۱۹۸ نفر رسیده که تعداد بیماران فوت شده طی ۲۴ ساعت گذشته در استان زنجان نیز یک نفر بوده است.
گفتنی است، مجموع موارد مثبت ترخیص‌ یافته ۵۹۳۶ مورد بوده و همه موارد مثبت کرونا بر اساس یافته‌های آزمایشگاهی از ابتدای شیوع ویروس کرونا در استان تاکنون ۵۳ هزار و ۳۵۰ مورد بوده است.
انتهای پیام