خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 22 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

افزایش دما در خراسان شمالی/ جو پایدار تا پایان هفته برقرار است

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 11 فروردین 1400 - 09:42
بجنورد- سرپرست اداره هواشناسی کاربردی خراسان شمالی از افزایش دما ۱۰ تا ۱۸ درجه‌ای در استان خبر داد و گفت: جو پایدار تا پایان هفته در خراسان شمالی برقرار خواهد بود.
مبارزه،هفته،گلرخ،كلزا،سانتيگراد

علیرضا گلرخ در گفتگو با مهر به تشریح وضعیت آب و هوای خراسان شمالی طی روزهای آینده پرداخت و اظهار کرد: جو پایدار تا پایان هفته در مناطق مختلف استان حاکم است.
سرپرست اداره تحقیقات هواشناسی کاربردی خراسان شمالی ادامه داد: مردم استان در مناطق مختلف تا پایان هفته، افزایش دما به میزان ۱۰ تا ۱۸ درجه سانتیگراد را تجربه می‌کنند.
وی افزود: دمای هوا در بجنورد طی هفته جاری به ۲۵ درجه سانتیگراد خواهد رسید.
گلرخ در ادامه مبارزه با علف‌های هرز گندم، جو و کلزا را در این بازه زمانی توصیه کرد و گفت: مبارزه با شته مومی کلزا، مبارزه با سن مادری غلات و محلول پاشی درختان دانه دار با روغن زمستانه نیز در روزهای آینده توصیه می‌شود.