خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سهام اروپا و آسیا رشد کردند

مهر | اقتصادی | سه شنبه، 10 فروردین 1400 - 20:07
سهام اروپایی در معاملات امروز، سه‌شنبه، رشد سهام آسیا اقیانوسیه را دنبال کردند. به نظر می‌رسد بازارهای سهام جهان از اضطراب ایجاد شده در معاملات هفته گذشته آمریکا ریکاوری شده‌اند.
درصد،معاملات،شاخص،سهام،فوتسي

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، سهام اروپایی در معاملات امروز، سه‌شنبه، رشد سهام آسیا اقیانوسیه را دنبال کردند.
به نظر می‌رسد بازارهای سهام جهان از اضطراب ایجاد شده در معاملات هفته گذشته آمریکا ریکاوری شده‌اند و شاخص‌ها در حال تثبیت هستند.
شاخص داکس آلمان ۰.۵۹ درصد رشد کرد و شاخص کاک فرانسه ۰.۴۶ درصد بالا آمد.
فوتسی لندن ۰.۱۱ درصد رشد کرد در حالی که فوتسی میلان ۰.۲۲ درصد به ارزش خود افزود.
شاخص پن‌یوروپین استاکس ۶۰۰ اروپا با رشد ۰.۳۲ درصدی روبرو شد.
پیش از ظهر امروز هم در معاملات بازارهای آسیایی نیکی ژاپن ۰.۱۶ درصد و کامپوزیت شانگهای ۰.۶۲ درصد رشد کردند در حالی که هانگ‌سنگ هنگ‌کنگ و کوسپی کره‌جنوبی به ترتیب ۰.۸۴ درصد و ۱.۱۲ درصد بالا آمدند.
در بازار ارز، دلار آمریکا در مقابل ارزهای مهم اروپا تقویت شد.
نرخ برابری دلار با پوند انگلیس ۰.۱۱ درصد رشد کرد و به ۱.۳۷۴۴ واحد رسید، در حالی که نرخ برابری آن با یورو ۰.۲۵ درصد تقویت شد و به ۱.۱۷۳۲ واحد رسید.