خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

استخراج گاز طبیعی در ازبکستان افزایش می‌یابد

فارس | بین‌الملل، بین‌الملل | سه شنبه، 13 فروردین 1398 - 16:23
یک شرکت آمریکایی استخراج گاز طبیعی در ازبکستان را افزایش و خطوط لوله انتقال گاز این کشور را توسعه می دهد.
گاز،استخراج،طبيعي،شركت،مكعب،چاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در تاشکند، این شرکت اواخر ماه مارس همزمان از 3 چاه «چیگیل»، «هجوم» و «گرسان شمالی در بلوک «کولتاک کامیش» گاز طبیعی استخراج کرده است.
بر اساس گزارش این شرکت آمریکایی، پس از تعمیر چاه ها روزانه حدود 200- 250 هزار متر مکعب گاز استخراج می شود.
پیشتر اعلام شده بود در آغاز ماه مارس سال 2019 میلادی این شرکت از دو چاه در معدن «تالی مرجان» گاز طبیعی استخراج کرده است.
بدین ترتیب، پیش‌بینی می شود از 6 آوریل سال 2019 میلادی حجم کل هیدروکربورهای استخراجی توسط شرکت یادشده در یک شبانه روز به یک میلیون و 250 هزار متر مکعب برسد.
شرکتEpsilon Development Company آمریکا همزمان با این کارهای اکتشافات زمین شناسی را در معادن «گرسان شمالی»، «تالی مرجان» «دیوخانه»، «چیگیل»، «نظر- خودوک»، «ایرنظر» و «هجوم» انجام می دهد.
شرکتEpsilon Development Company آمریکا کارها را با همکاری شرکت سهامی «اوزبک.نفت.گاز» انجام می دهد.
ازبکستان از لحاظ استخراج گاز طبیعی مقام دوم‌ را در بین کشورهای مشترک‌المنافع (همسود ) دارد و یکی از 10 کشور استخراج کننده گاز طبیعی در جهان می‌باشد.
این جمهوری آسیای مرکزی سالانه نزدیک به 70 میلیارد متر مکعب گاز طبیعی تولید و بخشی از آن‌را به چین و روسیه صادر می‌کند.
انهتای پیام/ح