خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مرغ ارزان می‌شود

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | سه شنبه، 10 فروردین 1400 - 16:32
رئیس سازمان صمت استان تهران گفت: طی روز‌های آتی تحولات مثبتی در بازار مرغ اتفاق می‌افتد.
مرغ،بازار،توزيع،تنظيم،ستاد،جلسه،گزارش،تهران،توليد

یدالله صادقی رئیس سازمان صمت استان تهران در حاشیه جلسه ستاد تنظیم بازار استانداری تهران در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به آخرین تمهیدات برای آشفتگی بازار مرغ، اظهار کرد: جلسه مشترکی با حضور مسئولان ستاد تنظیم بازار کشور بود که در نهاد ریاست جمهوری تشکیل شد، در این جلسه وزرای مربوطه گزارش تامین و توزیع کالا‌های مورد نیاز را ارائه کردند و بر اساس گزارش ها حدود ۱۰۰ قلم کالای مورد نیاز در سبد مصرفی خانوار وجود داشته که بیش از ۹۶ درصد این سبد از جهت فراوانی مشکلی ندارد.
رئیس سازمان صمت استان تهران با اشاره به اینکه در زمینه تولید و توزیع مرغ مشکلاتی گزارش شده که مورد بررسی قرار گرفته است، بیان کرد: مقرر شد ستادی در وزارت جهاد کشاورزی به دستور رئیس جمهور در اسرع وقت شکل گیرد و مباحث یکپارچه سازی فرایند‌های تولید و توزیع مرغ بررسی شود، تامین نهاده‌های مورد نیاز، قرارداد با تولیدکنندگان توسط شرکت‌های پشتیبانی و نظارت بر نحوه عرضه مرغ به مراکز کشتار و شبکه‌های توزیع از جمله وظایف مهم این ستاد به شمار می رود.
صادقی یادآور شد: تمامی عملیات یکپارچه سازی فرایند‌های تولید و توزیع مرغ در چارچوب سامانه‌های الکترونیکی تنظیم و گزارش آن به صورت روزانه در اختیار افکار عمومی قرار می‌گیرد، همچنین طی روزهای آتی تحولات مثبتی در بازار مرغ اتفاق می‌افتد و در جلسه اخیر ستاد تنظیم بازار استانداری تهران تاکید شده بود که تصمیمات راجع به بازار مرغ به مرحله عمل برای رفاه مردم برسد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/