خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیاز مرغ پلدشت تامین می شود

ایسنا | استان‌ها | سه شنبه، 10 فروردین 1400 - 12:14
فرماندار پلدشت گفت: بامرغداری های متخلف برخورد قاطع شود.
مرغ،شهرستان،پلدشت،توزيع،استان،انتقال،فرماندار،برخورد

ایسنا/آذربایجان غربی فرماندار پلدشت گفت: بامرغداری های متخلف برخورد قاطع شود.
مهران صفری در گفت و گو با ایسنا با اشاره به مشکلات توزیع مرغ در سطح شهرستان گفت: مشکل توزیع مختص پلدشت نیست و چندین جلسه با حضور متولیان ذیربط در راستای مقابله با مشکلات توزیع مرغ برگزار شده است.
وی بر تشدید نظارت ها، برخورد با متخلفین و سودجویان، ممانعت از خروج مرغ توسط دستگاه های متولی تاکید و تصریح کرد: تفاوت قیمت مرغ با استان های همجوار باعث شده تا عده ای نسبت به خرید و فروش آن به استان های دیگر برای فروش گرانتر اقدام کنند.
فرماندار پلدشت با تاکید بر حفظ کرامت خریدار افزود: مقرر شده کلیه مرغداری ها هنگام ارسال مرغ به کشتارگاه، لاشه های مرغ را در حد نیاز شهرستان به پلدشت انتقال دهند.
صفری گفت: کلیه ارگان ها باید نظارت دقیق داشته و با هرگونه توزیع که شهرستان را ملتهب کند برخورد قاطع کنند.
وی بابیان اینکه نیاز مرغ شهرستان تامین می شود، تصریح کرد: هماهنگی هایی با مرکز استان صورت گرفته تا از سایر شهرستان ها و مرکز استان مرغ خریداری و در سطح شهرستان توزیع شود.
فرماندار پلدشت افزود: برای انتقال مرغ به کشتارگاه، انتقال لاشه مرغ به شهرستان مجوز حمل صادر می شود و هرگونه انتقال مرغ به سایر استان ها ممنوع بوده و محموله ها توقیف و بازگردانده می شود.
به گفته وی با مرغداری های متخلف بر حسب تخلف جریمه هایی از قبیل عدم تامین و تحویل نهاده و منع جوجه ریزی اعمال می شود.
انتهای پیام