هموار شدن مسیر توسعه نوآوری در کشور توسط دانشبنیانها
یک شرکت دانشبنیان موفق به طراحی، ساخت و اجراء تعداد قابل توجهی مرکز نوآوری در کشور شده است.

یک شرکت دانشبنیان موفق به طراحی، ساخت و اجراء تعداد قابل توجهی مرکز نوآوری در کشور شده است.
به گزارش ایسنا به نقل از مرکز اطلاعرسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، بهنام میرانیان مدیرعامل یکی از شرکتهای دانشبنیان گفت: این شرکت به صورت کلی در حوزه طراحی، ساخت و توسعه مراکز نوآوری در سطح کشور فعالیت دارد.
مراکز نوآری از جمله اجزاء کلیدی در زیستبوم نوآوری کشور هستند و طراحی و توسعه آنها نیازمند دانش است.
وی در ادامه افزود: معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، در سالهای اخیر تلاش کرده است تا مراکز نوآوری در سراسر کشور، گسترش یابند.
نتیجه این تلاش، بهرهمندی جوانان خلاق، دانشبنیان و نوآور همه استانها از خدمات این مراکز است.
میرانیان با اشاره به کارکرد ویژه این مراکز گفت: راه اندازی این مراکز شامل سه مرحله کلی میشود که ساخت و طراحی فیزیکی و نرمافزاری را در بر میگیرد.
در مرحله ابتدایی مطالعات اولیه صورت میگیرد، این مطالعات شامل بررسی میزبان، مقتضیات حوزه تخصصی، مرکز نوآوری، ظرفیت منطقه محل تاسیس مرکز، نیازهای دارای اولویت و مسائل مختلف دیگر است.
مدیرعامل این شرکت دانشبنیان ادامه داد: در مرحله دوم فضا و مرکز از نظر فیزیکی، طراحی و اجرا میشود، بخشی از فرایند طراحی و اجرا نیز معمولاً توامان انجام میگیرد.
در گام سوم نیز مسائلی مانند چیدمان، نحوه مدیریت و خدماتدهی، مورد بررسی قرار میگیرد.
این فعال دانشبنیان ضمن ارائه توضیحات در مورد فرایند نرمافزاری، طراحی و ساخت مراکز نوآوری گفت: اولین مرکز نوآوری در دانشگاه شریف ساخته شد و ما در ساخت آن مشارکت داشتیم.
از آن زمان راهاندازی این مراکز دچار تحولات بزرگی شده است و در هر مرحله تلاش کردیم با استفاده از تجربیات به دست آمده، مراکز نوآوری جدید را به شکلی پویاتر و کاربردیتر، تاسیس کنیم.
وی همچنین عنوان کرد: در حال حاضر مسیر تاسیس مراکز نوآوری به سمت تاسیس کارخانههای نوآوری، تغییر جهت داده است و معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، تلاش دارد با تاسیس این واحدها، که از مراکز نوآوری امکانات بسیار بیشتری دارد، مناطق مختلف کشور را به زیستبوم نوآوری کشور متصل کنند.
انتهای پیام