خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدارس شهرستان‌های جنوب استان بوشهر شاداب‌سازی می‌شوند

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 10 فروردین 1400 - 09:12
بوشهر - نماینده مردم شهرستان‌های دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی گفت: مدارس شهرستان‌های جنوب استان بوشهر شاداب‌سازی می‌شوند.
بوشهر،استان،نشاط،جنوب،شهيد،مدارس،دانش

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام موسی احمدی عصر دوشنبه در نشست با معاون تربیت بدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر و رئیس آموزش و پرورش شهرستان کنگان اظهار داشت: توسعه زیرساخت‌های آموزشی در جنوب استان بوشهر با جدیت دنبال می‌شود.
وی به اهمیت بالای تقویت زیرساخت‌های آموزشی اشاره کرد و ادامه داد: توسعه و تجهیز مدارس و همچنین تقویت نشاط در سطح مدارس دارای اهمیت بسیار زیادی است که باید بیش از پیش مد نظر باشد.
نماینده مردم شهرستان‌های دیر، کنگان، جم و عسلویه در مجلس شورای اسلامی افزود: اجرای طرح نشاط بخشی و شاداب سازی مدارس شهرستان‌های جنوب استان بوشهر باعث شکوفایی استعداد دانش آموزان می‌شود.
وی ادامه داد: با توجه به ظرفیت شورای راهبردی و پتروشیمی‌های در منطقه می‌تواند این طرح در شهرستان‌های جنوب استان بوشهر زودتر به ثمر برسد.
حجت‌الاسلام احمدی اظهار کرد: این طرح در توسعه و ارتقای نشاط و شادابی دانش آموزان به ویژه دوره ابتدایی اثر ویژه دارد.
در پایان دیدار از مدرسه‌های شهید بهزادی، شهید راشدی و شهید قاسم پور و پروژه نیمه تمام استخر دانش آموزی بازدید شد.