خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهادت ۲ عضو حشدشعبی عراق در صلاح‌الدین

مهر | بین‌الملل | دوشنبه، 09 فروردین 1400 - 23:31
منابع عراقی از شهادت دو عضو حشدشعبی در درگیری با عناصر تروریستی در غرب سامرا خبر دادند.
شعبي،عراق،تروريستي،سوريه،گزارش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نون الخبریه، دو عضو حشد شعبی عراق در درگیری با عناصر تروریستی در غرب سامرا به شهادت رسیدند.
بر اساس این گزارش، سازمان حشد شعبی ضمن اعلام این خبر، تاکید کرد که به اقدامات خود علیه بقایای گروه تروریستی داعش ادامه خواهد داد.
از سوی دیگر، المعلومه گزارش داد که «قصی الانباری» مدیر دفتر سازمان بدر در استان الانبار نسبت به حمله به واحدهای حشد شعبی در مرز بین عراق و سوریه هشدار داده است.
وی با بیان این موضوع گفت که آمریکا در نزدیکی نوار مرزی عراق و سوریه تحرکاتی را انجام می‌دهد اما نیروهای حشد شعبی هم این تحرکات را زیر نظر دارند و در مقابل آن واکنش نشان خواهند داد.
الانباری در بخشی دیگری از سخنان خود ضمن هشدار درباره تحرکات ضد امنیتی آمریکا علیه عراق، گفت: حضور حشد شعبی در مرز با سوریه همچون سوپاپ اطمینانی است که مانع از نفوذ گروه‌های تروریستی به داخل عراق می‌شود.