خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تحقق همکاری‌های راهبردی با چین نیازمند اراده جدی است

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 08 فروردین 1400 - 13:12
رئیس مجلس گفت: متاسفانه تا امروز فرصت‌های مهمی ازدست رفته و اکنون هم تبدیل سند راهبردی با چین به همکاری‌های راهبردی نیازمند ارادۀ‌ جدی است.
راهبردي،سند،امضاي،چين

به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، در صفحه شخصی توئیتر خود درباره سند همکاری‌های ۲۵ ساله ایران و چین که اخیرا به امضای وزرای خارجه دو کشور رسید، نوشته است:
«امضای سند راهبردی با چین یک عنصر مهم تولید قدرت در چارچوب نگاه به آسیا و اوراسیا با رویکرد سیاست خارجی متوازن و اقتصادمحور است.
متاسفانه تا امروز فرصت‌های مهمی ازدست رفته و اکنون هم تبدیل سند راهبردی به همکاری‌های راهبردی نیازمند ارادۀ جدی است تامنافع اقتصادی عاید ملت عزیز ایران شود.»
انتهای پیام/