خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تصادف زنجیره‌ای ۲۰ خودرو در شرق اصفهان با ۸ مصدوم

فارس | برگزیده، استان‌ها | شنبه، 07 فروردین 1400 - 17:54
تصادف زنجیره‌ای ۲۰ خودرو در محور‌های کنارگذر شرقی اصفهان ۸ مصدوم برجای گذاشت.
اصفهان،شرق،مناطق،تردد،باد،كيلومتر،سرعت،پليس

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اصفهان اظهار کرد: امروز بر اثر طوفان لحظه‌ای با سرعت ۱۱۰ کیلومتر در محور‌های کنارگذر شرق اصفهان، ۲۰ خودرو به صورت زنجیره‌ای با هم برخورد کردند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: در این حادثه ۸ نفر مصدوم شدند که با کمک نیرو‌های هلال احمر و اورژانس به مراکز درمانی منتقل شدند.
وی در پایان بیان داشت: پلیس راه استان اصفهان محور اردکان به نایین، محور سجزی و کنارگذر شرق اصفهان را مسدود کرد.
اصغر زارع، رئیس پلیس راه استان اصفهان هم در این باره گفت: هم اکنون در محورهای، اصفهان-نایین، نایین-اردستان، نایین-انارک، نایین-اردکان، انارک-خور، خور-طبس، جندق، اردستان-کاشان و اصفهان- فرودگاه شاهد وزش باد شدید، طوفان لحظه‌ای و کاهش میدان دید افقی هستیم.
وی افزود: لازم است حتی المقدور سفر خود را به زمانی دیگر موکول کنند و هنگام تردد نیز ضمن رعایت سرعت مطمئنه فاصله طولی را با خودرو جلویی رعایت تا شاهد تصادفات زنجیره‌ای نباشیم.
به گزارش فارس، پیش از این نیز مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان هشدار داده بود که هوا فاقد رطوبت است و این انرژی را به صورت باد تخلیه می‌شود و سرعت باد بین ۸۰ تا ۱۰۰ کیلومتر در مناطق مختلف و در بعضی از مناطق تا ۱۲۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد، این شرایط در شرق و شمال استان بیشتر خواهد بود و طوفان‌های گرد و غبار برای شهرستان‌های خور و بیابانک، نائین، اردستان، شرق اصفهان، برخوار، نطنز، آران و بیدگل پیش‌بینی می‌شود، مردم برای تردد در این مناطق باید به هشدارهای پلیس توجه شود و تا حد امکان در این مناطق تردد نکنند.
انتهای پیام/۶۳۰۵۸/ص۱۰/س