خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هوای البرز تا ظهر یکشنبه آلوده است

مهر | استان‌ها | جمعه، 06 فروردین 1400 - 15:12
کرج - مدیرکل هواشناسی استان البرز گفت: کیفیت هوای استان تا ظهر یکشنبه در بعضی ساعات در سطح ناسالم برای تمامی گروه‌ها قرار خواهد گرفت.
البرز،هوا،باد،درجه،دما،دماي

آرش بهارونداحمدی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر به پیش‌بینی شرایط جوی استان البرز پرداخت و اظهار کرد: تحلیل آخرین الگوهای پیش‌یابی حکایت از تقویت شیو فشاری سطح زمین از فردا شنبه ظهر تا یکشنبه ظهر در منطقه البرز مرکزی دارد که باعث وزش باد شدید و لحظه‌ای و گرد و خاک با سرعت ۱۲ تا ۱۷ متر بر ثانیه و در نتیجه آن موجب افزایش آلاینده‌ها خواهد شد.
وی بیان کرد: بر این اساس کیفیت هوا را در بعضی ساعات در سطح ناسالم برای تمامی گروه‌ها قرار خواهد داد و با توجه به شرایط یادشده تا دوشنبه صبح کاهش محسوس دما بین ۶ تا ۹ درجه سانتی‌گراد در کل استان البرز پیش‌بینی می‌شود.
دمای هوای البرز با کاهش محسوس دما مواجه می‌شود
مدیرکل هواشناسی استان البرز با بیان اینکه هوای امروز البرز صاف همراه با وزش باد و گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا بوده و هوا در بعضی ساعات برای گروه‌های حساس ناسالم است، تصریح کرد: امروز بیشترین دمای هوا در این استان ۲۲ درجه سانتی‌گراد و کمترین دمای هوا ۸ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۷ متر بر ثانیه است.
وی خاطرنشان کرد: بر اساس بررسی و تحلیل نقشه‌های پیش‌یابی و تصاویر ماهواره‌های هواشناسی، فردا آسمان البرز صاف تا قسمتی ابری همراه با وزش باد شدید و لحظه‌ای و کاهش محسوس دماست و هوا نیز ناسالم خواهد بود.
بهارونداحمدی به پیش‌بینی دمای هوای فردا پرداخت و متذکر شد: فردا بیشینه دما ۲۳ درجه سانتی‌گراد و کمینه دما ۳ درجه سانتی‌گراد بوده و بیشینه باد ۱۳ متر بر ثانیه است.