خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

طغیان کرونای انگلیسی در هرمزگان

مشرق | اجتماعی و حوادث | جمعه، 06 فروردین 1400 - 14:54
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان گفت: متأسفانه در شبانه روز اخیر ۸۲ بیمار مبتلای به کرونای انگلیسی در هرمزگان شناسایی شده و ۳ تن نیز در اثر کرونا جان باختند.
هرمزگان،نفر،انگليسي،افزايش

به گزارش مشرق، فاطمه نوروزیان صبح امروز، جمعه ۶ فروردین با ابراز نگرانی از افزایش طغیانی شمار مبتلایان به کرونای انگلیسی در هرمزگان، مهم‌ترین دلیل این افزایش شدید را دید و بازدیدهای نوروزی و همین طور افزایش سفرها عنوان کرد و بیان داشت: هرمزگان در وضعیت قرمز شیوع بیماری کرونای انگلیسی قرار دارد و مسافرانی که به هرمزگان سفر می‌کنند باید بدانند که ممکن است همگی به این بیماری مبتلا شوند.
وی افزود: در شبانه روز اخیر ۸۲ مورد مثبت کرونای انگلیسی در استان شناسایی شده که شمار کل مبتلایان را به ۴۸۱ نفر رساند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان این که در یک روز اخیر ۳ فوتی ناشی از کرونا نیز در بندرخمیر، بندرعباس و قشم نیز داشته‌ایم، عنوان کرد: اکنون ۱۱۱ بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان بستری هستند که ۳۲ نفر از آنان در آی‌سی‌یو قرار دارند و ۹ نفر نیز بدحال هستند.
کل فوت‌شدگان کرونا در هرمزگان نیز به ۱۰۴۹ نفر رسید.