خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 16 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دفاع دوباره ترامپ از مهاجمان به کنگره

فارس | برگزیده، بین‌الملل | جمعه، 06 فروردین 1400 - 12:12
رئیس‌جمهور سابق آمریکا با اشاره به حادثه حمله به کنگره که 5 کشته برجا گذاشت، از مهاجمان دفاع کرد و گفت تهدیدی در کار نبوده است.<br/>
حمله،كنگره،تاييد،ساختمان،روز،گزارش،طرفدارانش،مرگبار

رئیس‌جمهور سابق آمریکا با اشاره به حادثه حمله به کنگره که 5 کشته برجا گذاشت، از مهاجمان دفاع کرد و گفت تهدیدی در کار نبوده است.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور سابق آمریکا روز پنجشنبه در مصاحبه‌ای از طرفدارانش که روز ششم ژانویه با حمله به ساختمان کنگره روند تایید آرای «جو بایدن» را مختل کردند و حادثه‌ای مرگبار را رقم زدند، دفاع کرد.
وی گفت آن‌ها هیچ تهدیدی برای قانون‌گذارانی که در آنجا جمع بودند تا پیروزی رقیب وی را تایید کنند، ایجاد نکردند.
او در یکی از برنامه‌های شبکه «فاکس نیوز» گفت نیروهای امنیتی در حال آزار طرفداران وی که به ساختمان کنگره حمله کردند، بودند، در حالی که هیچ اتفاقی برای معترضان چپگرا نمی‌افتد.
به گزارش پایگاه اینترنتی روزنامه انگلیسی «ایندیپندنت»، وی در عین این که تایید کرد این افراد نباید وارد ساختمان می‌شدند، گفت: بعضی از آن‌ها وارد شدند و آن‌ها پلیس و نیروهای گارد را می‌بوسیدند و بغل می‌کردند.
می‌دانید آن‌ها روابط بسیار خوبی داشتند.
تعداد زیادی از مردم وارد و سپس خارج شدند.
بر اسا این گزارش، بیش از ۳۰۰ نفر تاکنون در ارتباط با این حمله مرگبار بازداشت شده‌اند.
به گفته مقامات، احتمالاً دستکم ۱۰۰ نفر دیگر با اتهاماتی در این خصوص روبرو خواهند شد.
حمله به کنگره در روز ششم ژانویه بعد از آن رخ داد که ترامپ در یک سخنرانی به امید تغییر نتیجه انتخابات از طرفدارانش که در واشنگتن تجمع کرده بودند، خواست همه توان خود را برای وی بکار بگیرند.
در پی این حادثه روند استیضاح او برای بار دوم کلید خورد که در نهایت سنا وی را از اتهام برانگیختن این شورش تبرئه کرد.
انتهای پیام/م