سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نگرانی آمریکا از روابط نزدیک ترکیه با روسیه

ایسنا | بین‌الملل | جمعه، 06 فروردین 1400 - 11:12
رئیس جمهور آمریکا در جریان نشست مجازی شورای اروپا نگرانی‌های کشورش را نسبت به روابط نزدیک ترکیه با روسیه ابراز کرد.
بايدن،اروپا،همكاري،ابراز،تركيه،مشترك

رئیس جمهور آمریکا در جریان نشست مجازی شورای اروپا نگرانی‌های کشورش را نسبت به روابط نزدیک ترکیه با روسیه ابراز کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، کاخ سفید در بیانیه‌ای گفت: جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا در جریان این نشست مجازی با همتایانش از کشورهای عضو اتحادیه اروپا اعلام کرد که واشنگتن از اینکه دموکراسی ترکیه همزمان با نزدیک‌تر شدن روابط آنکارا با مسکو در حال پس رفت است، بسیار نگران است.
در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: بایدن همچنین در این نشست تمایل واشنگتن برای همکاری با اتحادیه اروپا در زمینه سیاست خارجی مشترک نسبت به روسیه و چین را ابراز کرد.
کاخ سفید افزود: بایدن همکاری نزدیک‌تر در چالش‌های مشترک را از جمله مبارزه با کووید ۱۹، مبارزه با تهدید تغییرات آب و هوا، تعمیق روابط اقتصادی‌مان و تضمین اینکه دموکراسی‌ها به جای حکومت‌های خودکامه قوانین این مسیر را تعیین می‌کنند، خواستار شد.
بایدن همچنین تمایل خود را برای همکاری در زمینه منافع سیاست خارجی مشترک از جمله چین و روسیه ابراز کرد.
به علاوه بایدن بر لزوم ادامه همکاری آمریکا-اتحادیه اروپا در خصوص ترکیه، قفقاز جنوبی، شرق اروپا و غرب بالکان تاکید کرد.
انتهای پیام