خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 14 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

چهارمین انتخابات رژیم صهیونیستی بیانگرعمق بحران سیاسی تل‌آویو است

مهر | بین‌الملل | چهارشنبه، 04 فروردین 1400 - 18:13
سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس تاکید کرد که برگزاری چهارمین انتخابات کنیست رژیم صهیونیستی طی کمتر از ۲ سال بیانگر بحران سیاسی این رژیم و عمق اختلافات داخلی صهیونیست‌ها است.
فلسطين،ادامه،صهيونيستي،مقاومت،رژيم،برگزاري

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از فلسطین الیوم، «عبداللطیف القانوع» سخنگوی جنبش مقاومت اسلامی حماس به برگزاری چهارمین انتخابات کنیست رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد.
بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: برگزاری چهارمین انتخابات رژیم صهیونیستی طی کمتر از ۲ سال بیانگر بحران سیاسی این رژیم و عمق اختلافات داخلی میان صهیونیست‌ها است و این نشان می‌دهد که این جامعه سست و ضعیف است و عزم و اراده ملت فلسطین کاملاً قادر به شکست آن است.
«عبداللطیف القانوع» سخنگوی حماس تصریح کرد که نبرد ما با دشمن صهیونیستی از گذشته برقرار بوده و هرگونه تغییر و تحول یا پیروزی و شکست احزاب اسرائیلی هیچ تغییری در ماهیت این نبرد ایجاد نخواهد کرد، مقاومت فلسطین راه خود را ادامه می‌دهد و ملت فلسطین نیز به حمایت از مقاومت ادامه خواهد داد.
«القانوع» در ادامه اضافه کرد: هر کابینه‌ای در اراضی اشغالی تشکیل شود، ما آن را یک کابینه تندرو و اشغالگر می‌دانیم.
ما فلسطینیان راه خود به سمت تحقق وحدت و آشتی ملی و برگزاری انتخابات را ادامه خواهیم داد.