سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

رشد ۴۴ درصدی اشتغال‌های ایجاد شده در سال ۹۹

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 04 فروردین 1400 - 12:03
عبدالملکی گفت: میزان شغل‌های ایجاد شده برای مددجویان در سال ۹۹ در مقایسه با سال ۹۸، ۴۴ درصد رشد داشته است.
امداد،ايجاد،كميته

حجت الله عبدالملکی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: ۲۱۲ هزار و ۶۰۳ مورد شغل تا نیمه اول اسفند ماه سال ۹۹ برای مددجویان کمیته امداد در راستای برنامه اشتغال امداد ایجاد شد.
او با بیان اینکه به طور کلی ۲۱۰ هزار و ۸۱۵ مورد شغل برنامه ریزی شده بود که تا سال ۹۹ ایجاد شود، گفت: طبق برنامه ریزی‌های انجام شده، ۱۰۱ درصد میزان تحقق تعداد اشتغال‌های ایجاد شده در سال ۹۹ است.
عبدالملکی افزود: ۱۳۶ هزار و ۵۴۷ مورد شغل در سال ۹۸ برای مددجویان و افراد نیازمند در کمیته امداد ایجاد شد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) بیان کرد: میزان شغل‌های ایجاد شده در سال ۹۹ در مقایسه با سال ۹۸، ۴۴ درصد رشد داشته است.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/