40 واحد مسکونی شهر زیراب تخلیه شد
شهردار زیراب با اشاره به اینکه 40 واحد مسکونی در شهر زیراب مازندران تخلیه شد از حضور 3 مدیر کل استانداری برای بررسی وضعیت سیل شهر زیراب خبر داد.

محمدرضا مهدوی بامداد امروز در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در شهرستان سوادکوه از تخریب 2 واحد مسکونی در شهر زیراب خبر داد و گفت: 15 واحد مسکونی شهر زیراب در خطر تخریب قرار دارند.
وی با بیان اینکه جاده خیابانهای هفده شهریور و خدمات و آینه تخریب شد و شاهد آسیب به منازل و واحدهای تجاری هستیم، افزود: آب در حیاط منازل و ادارات مسیر رودخانه قرار دارد.
شهردار زیراب از آبگرفتگی 40 واحد مسکونی در شهر زیراب خبر داد و خاطر نشان کرد: 40 واحد مسکونی در شهر زیراب تخلیه شد.
وی از حضور مهدی راز جویان معاون هماهنگی امور عمرانی و مدیرکل مدیرکل دفتر فنی، امور عمرانی و حمل و نقل و ترافیک استانداری مازندران، علیاصغر احمدی مدیرکل مدیریت بحران استانداری و حسن اصغریانرستمی مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری شهر زیراب برای بررسی وضعیت شهر خبر داد.
انتهای پیام/86015/ج/ق