افزایش دمای هوا در خراسان رضوی
مشهد - کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: از امروز روند افزایشی دمای هوا در استان آغاز شده که تا روز پنجشنبه ادامه خواهد داشت.

زهرا آهنگرزاده در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه طی ۲۴ ساعت گذشته شهرستانهای باخرز با دمای دو درجه سانتیگراد بالای صفر سردترین و مهولات با دمای ۲۴ درجه سانتیگراد گرمترین بودهاند، بیان کرد: طی همین مدت دمای هوای شهر مشهد بین ۶ و ۱۸ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است، همچنین بیشترین سرعت وزش باد از شهرستان تایباد با سرعت ۴۰ کیلومتر بر ساعت گزارش شده است.
کارشناس اداره کل هواشناسی خراسان رضوی گفت: طی امروز و فردا پدیده جوی قابل ملاحظهای در استان نخواهیم داشت، هر چند در ساعاتی افزایش ابر و وزش باد را برای برخی از نقاط استان پیشبینی میکنیم.
وی افزود: از روز چهارشنبه تا جمعه پدیده غالب در استان افزایش سرعت باد است که گاهی این وزش باد شدید و در برخی نقاط همراه با گرد و خاک است که احتمال بروز خسارت هم وجود دارد.
آهنگرزاده گفت: به تناوب تا آخر هفته افزایش ابرناکی و رگبار پراکنده باران خصوصاً در نواحی جنوبی استان پیشبینی میشود.
وی افزود: به لحاظ دمایی روند افزایشی دمای هوا را تا روز پنجشنبه خواهیم داشت.