خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 02 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیشگیری از سوزش معده با اجتناب از مصرف برخی مواد خوراکی

مهر | سلامت و پزشکی | سه شنبه، 13 فروردین 1398 - 00:38
سوزش معده ناشی از بازگشت اسید معده به سمت مری است که به رفلاکس هم معروف است.
معده،سوزش،غذاهاي،كچاپ

به گزارش خبرنگار مهر، سوزش معده یکی از دردهای بسیار رایج معده در بین بیشتر افراد است که بایستی مورد درمان قرار گیرد.
سوزش معده به احساس سوزش و ناراحتی در معده گفته می‌شود که در برخی موارد، درد آن تا وسط قفسه سینه نیز ادامه پیدا می‌کند ولی یک مشکل گوارشی است.
محققان توصیه می‌کنند برای کاهش احتمال سوزش معده از مصرف برخی مواد خوراکی اجتناب نمائید:
- مرکبات نظیر پرتقال، گریپ فروت و لیمو.
- غذاهای پرچرب نظیر پنیر و آووکادو.
- سیر و پیاز.
- غذاهای تند نظیر فلفل قرمز و سس کچاپ.
- مشروبات الکلی و قهوه.