خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۱۲۰ میلیارد ریال هزینه تأمین داروی بیماران کرونایی در کاشان

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 02 فروردین 1400 - 09:54
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان اعلام کرد: با شیوع ویروس کرونا در منطقه کاشان، بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال برای تأمین داروی مبتلایان به این بیماری هزینه شد که ۹۸ میلیارد ریال از این مبلغ فقط برای تهیه داروی رمدیسیور اختصاص داده شده است.
كاشان،كرونا،پزشكي،ريال،علوم،دانشگاه،منطقه،داروي،رئيس،ويروس

ایسنا/اصفهان رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان اعلام کرد: با شیوع ویروس کرونا در منطقه کاشان، بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال برای تأمین داروی مبتلایان به این بیماری هزینه شد که ۹۸ میلیارد ریال از این مبلغ فقط برای تهیه داروی رمدیسیور اختصاص داده شده است.
سید علیرضا مروجی در جلسه شورای سلامت شهرستان کاشان که عصر روز گذشته (یکشنبه_ دوم فروردین ماه) برگزار شد، اظهار کرد: تاکنون بیش از ۴۲ هزار تست کرونا در منطقه کاشان انجام شده که از این بین بیش از ۱۵ هزار تست مثبت بوده است.
وی افزود: در مدت زمان شیوع ویروس کرونا، ۱۱۴ مادر باردار مبتلا به کرونا، با همت و تلاش شبانه روزی اعضای کادر درمان منطقه کاشان نجات یافتند، در حالی که ۸ نفر از این مادران در بخش مراقبت های ویژه بستری بودند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: با وجود تحریم ظالمانه با کرونا هم می جنگیم و تاکنون ۶۹۰ میلیارد ریال تجهیزات پزشکی برای درمان بیماران مبتلا به کرونا در منطقه کاشان خریداری شده که ۱۷۰ میلیارد ریال از این تجهیزات توسط خیرین تهیه شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان با اشاره به اینکه بیش از ۱۲۰ میلیارد ریال برای تأمین داروی مبتلایان به این بیماری هزینه شده، افزود: ۹۸ میلیارد ریال از این مبلغ فقط برای تهیه داروی رمدیسیور اختصاص داده شده است.
وی افزود: طی این مدت بیش از ۵۰ هزار بازدید و بازرسی توسط کارشناسان بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کاشان انجام شده است.
به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی کاشان تأکید کرد: ویروس کرونا همچنان در سطح منطقه کاشان در حال جولان است و روزانه تعدادی از همشهریان ما را مبتلا یا گرفتار تخت های بیمارستانی می کند و از این لحاظ همچنان باید رعایت دستورالعمل های بهداشتی، استفاده از ماسک و حفظ فاصله اجتماعی و حضور نداشتن در هرگونه تجمعات در دستور کار همشهریان قرار گیرد.
مروجی خاطرنشان کرد: آمار ابتلا و مرگ و میر در کشور عراق طی روزهای اخیر به شدت افزایش یافته و لازم است تا اقدامات پیشگیرانه برای کنترل مرزهای کشور برای هرگونه تردد به شدت پیگیری شود.
انتهای پیام