خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قسمتی از ضلع غربی تپه قلعه تاریخی «فلک الافلاک» دچار ریزش شد

مهر | فرهنگی و هنری، استان‌ها | سه شنبه، 13 فروردین 1398 - 00:05
خرم‌آباد- مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان، گفت: در جریان سیلاب اخیر، قسمتی از ضلع غربی تپه قلعه تاریخی «فلک الافلاک» دچار ریزش شد.
پل،كشكان،سيلاب،الافلاك،فلك

به گزارش خبرنگار مهر، سید امین قاسمی در گفت و گو با رسانه‌ها از وارد شدن خسارت سنگین به ابنیه تاریخی استان بر اثر سیلاب اخیر خبر داد.
وی، گفت: با توجهبه اینکه پل‌های تاریخی استان در مسیر سیلاب بودند، بیشترین آسیب را در جریان سیل امروز متحمل شده‌اند.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان با اشاره به تخریب پل دوره پهلوی کشکان، افزود: همچنین در پی این سیل، پایه و طاق الحاقی دوره قجالر پل کشکان نیز تخریب شد.
قاسمی، تصریح کرد: علاوه بر پل کشکان، پل گاومیشان، افرینه، گپ و شکسته نیر متحمل آسیب شده‌اند.
وی در رابطه با وضعیت قلعه فلک الافلاک خرم آباد، گفت: بر اثر بارش‌های سنگین، قسمتی از ضلع غربی تپه قلعه فلک الافلاک دچار ریزش شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری لرستان، تصریح کرد: به محض فروکش کردن سیلاب، برآورد اولیه این خسارت و مرمت اظطراری آثار آغاز خواهد شد.